Habitatge Loft rehabilitat, espai (50 M2) de un sol ambient, habitació amb llit de matrimoni, menjador, sala d’estar amb llar de foc i amb possibilitats de sofà llit per a una persona. Cuina i bany independents totalment equipats, el bany inclou dutxa d’hidromassatge. Vistes panoràmiques a la natura del Pirineu i a la vall del Cadí. El habitatge gaudeix de calefacció, televisió, un ambient acurat i caire rústic (pedra i fusta), en el soterrani de l’habitatge hi ha una cova natural, amb bones energies per practicar tècniques de relaxació i teràpies de meditació. El buda Amitabha garanteix pau i tranquil·litat a tots els visitants.

El habitatge està en un entorn natural, però ofereix alhora una gran diversitat d’atractius..

Atractius

Aproximadament a tres kilòmetres d’Arsèguel tenim el hotel Banys de Sant Vicenç que ofereix piscina exterior, massatges i teràpies amb aigües termals.

En l’entorn del poble hi ha un seguit de camins per fer a peu, cavall, bicicleta o amb vehicle tot terreny que permeten entrar en contacte amb l’entorn natural i gaudir dels elements vitals: terra, aigua i sol.

Alguns d’aquests camins serien: Picaroles (2 hores a peu), Pont de la Tosca (15 minuts a peu) amb possibilitats de seguir per un sender que passa a l’altre basant de la muntanya on es pot rribar a l’aplec de Buscal i pobles pròxims. Podreu gaudir d’unes vistes espectaculars. Coll de Jou (3 hores a peu) amb vistes a la Cerdanya i pobles com Toloriu i Aristot. Continuant el camí es pot arribar entre altres al Quer Foradat.

Pels amants de l’esquí tant nòrdic com alpí les millors pistes es troben a pocs kilòmetres (Molina-Masella, Aransa, Sant Joan de l’Erm i Andorra).

Lloguer anual o per temporades.

Possibilitat de venda.

Per mes informació:

Telèfon: 609 705 845
E-mail: calmarinall@gmail.com

O adreçar-se a:
http://rentals.loquo.com/spanish/post/60892